SELAMAT HARI RAYA UNTUK SEMUA!!


Assalamualaikum.
Pertama sekali, faye nak mintak maaf kat korang sebab tak balas blogwalking dan tak publish/reply comment. Sebab faye sibuk beraya #rayakansebulan 🤣 faye akan balas bw korang secepat mungkin yea. Faye post ni guna fon tau sbb masih kt kampung.

Faye nak ucapkan selamat hari raya buat semua blogger dalam dunia ni yang menyambut Hari Raya.

Faye pun akan buat sebuah Giveaway sempena Aidilfitri ni.😊 sponsor pun dah dapat so tunggu apa lagi?? Kalau korang nak join make sure korang follow blog ni kalau belum follow sebab nanti kang tak tahu menahu pulak bila launch GA nya kekeke😀

Bye..

5 comments:

  1. Selamat Hari Raya Faye.... Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri Faye..
    LZ dah update cerita tentang Raya..
    Seronok juga baca kisah Raya rakan2 blogger lain..
    #rayakansebulan.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamatvhari raya, nanti Faye baca kisah raya LZ ya😊

      Delete

Komen anda sangat dihargai :)