Tempahan header dibuka!

Asalamualaikum.
sayalah budak tak pergi sek pada first day sek . LOL
BACK TO THE TOPIC

Faye nak mula ambil tempahan untuk buat header blog. tak mahal pun, satu header RM5 tak kisah jenis apa korang nak. Jenis2 header boleh tengok dekat page Tempahan tu yek.

Setiap mesej/email Faye akan balas pada hari jumaat atau pada waktu free sahaja dan buat tempahan pada sabtu/ahad.
Jadi, sesiapa yang tempah, harap bersabar.

kalau korang berminat, korang boleh klik gambar kat bawah ni untuk tempah.


5 comments:

Komen anda sangat dihargai :)