Hadiah Kad dan Sampul duit raya dari Kasihkuamani

Assalamualaikum.
Sebenarnya faye dah dapat sampul ni semalam. Tapi Faye tapi Faye tak ada masa nak post di blog.
masa tu balik balik sek je tengok tengok ada sampul atas meja. rasa seronok pulak =.='
Memandangkan hari ni sabtu dan Faye ada masa free, jadi Faye ambil peluang ni untuk post di blog.

Kalau korang dah baca entry NI , korang mesti dah tahu yang faye menang GA kasihkuamani.

Ini rupanya dari luar. maaf yeee kena cover alamat tuuu hehehe jom tengok kat dalam pulak!

Comel sangat business card diaaa.. ada bow kat corner card tuu...


Dapat Kad raya ni siap ada ucapan lagi... Waalaikumsalam :)

 Dapat dua jenis sampul duit raya jugakkk wahhh 




 TQ 😍😍
Jom visit blog Kasihkuamani : http://kasihkuamani.blogspot.my

6 comments:

Komen anda sangat dihargai :)