Blog berbaju baru lagi!!

Assalamualaikum.
Aduhh baru je berapa minggu lepas tukar baju blog. sekarang tukar lagi??????
Blog faye pun nak ada baju raya jugak.. dia pulak yang sambut raya lagi awal dari kita...
jom tengok sebelum dan selepas;;;;


Ini sebelum; warna pink gelap (tak tahu lah nama spesifik-nya apa LOL)

dan selepas hangpa boleh tengok sendiri apa dah jadi. 

Faye memang tak boleh tahan tengok design blog sama je.. mesti nak tukar baru. Barulah ada feel nak update blog! 
meh nak kasi kredit sikit kat blog2 yang membantu dalam memberi tutorial 

12 comments:

Komen anda sangat dihargai :)