Dropship dengan Kumoten?


Assalam semua.. dah lama saya tak update blog.. rindu pulaa huhuhu... okay come to the title harini saya nak terangkan tentang dropship.

Apa itu dropship?
Dropship ini kira macam kita berniaga. tapi, kita berniaga apa yang orang lain jual. tapi, sedikit daripada keuntungan tu, kita dapat. Harga barang? kita boleh tetapkan sendiri. TAPI! jangan letak harga terlalu tinggi. sebab tkkan ada orang yang nak beli barang yang harga mahal mahal.

Apa itu Kumoten?
Kumoten ialah satu dropship website yang menyediakan pelbagai jenis barang. bukan sahaja pakaian  malah barangan dapur,  alat elektronik seperti kamera dan macam macam lagi. dorang pun ada jual Kurma tau!!

ini antara barangan yang dijual




Tunggu apa lagi? jom lah daftar dropship Kumoten :)

No comments:

Post a Comment

Komen anda sangat dihargai :)