WATSON SALE HAUL! | BEAUTY

Hai Assalamualaikum !

Semalam, I pergi watson memandangkan watson ada sale up to 50% ! you guys kena pergi, serious. time I pergi semalam banyak yang dah habis huhuhu sedihnya T.T


these are the two items that I got yesterday.


Okay, 1st I beli this one Mascara - Maybelline Total Temptation Mascara
RM38.61
mula-mula I tengok kat barcode bawah tuh tulis cam ada off price. pastu dah beratur kat kaunter tuh , dah scan tetibe harga lain. rupanya takde off pon. huhu I pon grab jela sis sebab ni je mascara yang tinggal and I pon takde Mascara.


Next, I grab Hada Labo Hydrating trial set. 
RM25.92
I dah try Hydrating Lotion yang Rich and it does great on my skin. and since I ada extremely oily skin, I nak try yang Light punya sebab yang ni di-suggest-kan untuk people with oily skin.
yang ni dia ada 10% off
review? coming soon :D

thankyou guys for reading  <3

3 comments:

  1. i usually went to the watson to buys things but this time i choose gurdian since they're on sale for 50% hahaahaaha. wanna know what i bought?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi ray! I reallyyy want to shop at guardian, but there's no guardian near me T.T yaaaa ofc i would love to!

      Delete
  2. Banyak barang2 best murah tp mostly cpt habis sbb sale berterusan baru ni

    ReplyDelete