RAYA SPECIAL SET

May 15, 2019

Hai Assalamualakum sisters and brothers!
Farah nak selit sikit barang yang farah ada jual.
#demimenanggungkehidupanuni 

Farah nak tanya, ada tak kat sini tengah runsing cari tudung raya and makeup dalam masa yang sama?
Atau ada yang tengah cari hadiah untuk pasangan/ibu?

KORANG DAH JUMPA JAWAPANNYA!

Kat sini Farah ada jual set tudung Bawal tau! And sekarang ni ada special set iaitu
RAYA SPECIAL SET MUSTVERI X 7AM


What will you get?
✔ 1 x 7th Edition Batik HardBox ( with Ribbon)
✔ 1 x 7am Lipmatte ( Students Matte Edition)
✔ 2 x Bawal cotton/premium cotton/chiffon (45"/50")
✔ FREE 1 x Inner Scarf
✔ FREE 1 x Korean Diamonds (50pcs++)

Price:
RM152 SM
RM159 SS

Here's warna-warna Lipmatte by 7AM


Amacam? Best ke best ?
Stock sangat sangat limited, hanya ada 30 sets sahaja !
So, korang yang berminat boleh:
Whatsapp : 0132401015
DM ig: @duniabawal.co (jgn lupa follow)

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

VISITORS

Subscribe