EXO 5th Consecutive Daesang
-my humble kings-
Assalamualaikum & Hi semuaaa
lama gak tak update blog. december kan... busy sikit dengn school trip ke melaka (update story nanti), adik nak sekolah tahun depan, wah tak sedar diri sendiri nak spm tahun depan lol  

anyway, blog farah dah update ke skin baru huhuhu still tak puas sebab skin simple sangat and ada benda yg takleh bwa bincang (u know, benda slide tu yg asik loading je tak keluar apa2 pon) maklumla skin pon download je sebab takde idea gik nak edit mcm mana.

----------------------GIVEAWAY UPDATE---------------------------------------------------------------------
esok nak tamat dah giveaway tapi sempat lagi la nak join kpd yg belom join tu... andddd kedua2 hadiah yg dinyatakan akan diberi kpd seorang pemenang sahaja dannnnn giveaway akan tamat pada bila2 masa je esok. jadi nak join ada masa malam ni je dan pagi esok. *sudah terang lagi bersuluh sy tak bangun awal pagi* huhuhuhuhu


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
congrats to my king(s) for their 5th consecutive daesang luv ya💖👄

1 comment:

Bottom Ad [Post Page]