Sunday, 26 November 2017

172211 HAUL

farah | November 26, 2017 | 3Comments |

Assalamualaikum&Hi!
i'm back today for a new entry titled 172211 HAUL. lambat update. lol. so, farah pergi berjalan jalan haritu ke curve utk shopping barang sekolah. ahkirnya tujuan tu kelaut... hahaha..

btw, farah dan upload video ni ke youtube.. jom tengok hehehe jgn lupa subscribe *promote diri sendiri jap*



review:
Daiso 0.38mm Gel pen 
๐Ÿ‘-Best nak tulis! nipis and boleh buat tulisan kita nampak lebih kemas. 
๐Ÿ‘-Ada 6 pen. maknanya 1 pen jatuh pada harga RM1! murahkan?
๐Ÿ‘Ž-selalu hilang ink. lol taktahu nak cakap macam mana.. tulis tulis lepastu dakwat hilang.. pastu ada balik. ha mcm tulah

Daiso Pastel Highlighter 4.0mm
๐Ÿ‘I looooveee this one. semua colour memang cantikkk! farah recommend gila highlighter ni kalau korang nak beli.

Daiso scented glue
its actually comes in a packet of 4 glue. tapi kitorang share2 duit and ambik sorang satu.
inilah gambarannya

๐Ÿ‘senang lekat and wangi

Uniball jetstream 0.5mm 
beli kat border sebab susah nak dapat pen ni and harga dia RM6.30 -_- lepas beli baru dapat tahu kat popular ada sale pen ni. satu pen RM7.50 lagi satu jatuh harga RM1. sedihnya.
DREAM PEN sebab ramai fav youtuber guna pen ni.
๐Ÿ‘selesa guna!! sebab pen ni gemok and farah memang suka pen yang gemok gemok nii


that's all! 
luv,
Farah.

Saturday, 25 November 2017

FREE PRINTABLE: LABEL

farah | November 25, 2017 | 9Comments |

Assalamualaikum&Hi!
firstly, i wanna say sorry for being inactive for past days. even cuti sekolah tapi tetap busy :/ nak buat mcm mana, orang lain dah mula cuti kita ni terkial kial buat kerja lain. huh.

anyway, i made a free printable thingy which you can use as a labelling (on book or elsewhere) or as as a decoration sticker! moreover, it is in PASTEL COLOUR.

+ you can print it on normal a4 paper or sticker paper in a4 size!

you can download it HERE

do comment down below if you're using it!
that's all! 
luv,
farah.

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.