In

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

SGshop Malaysia

klik banner untuk join

soalan : Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?


Aslm.. terima kasih kpd Wani sukarno sebab anjurkan GA ini :) bukan senang tau nak dapat giveaway macam ni... ok sebenarnya kalau tengok shopping cart farah memang ada banyak yang farah nak beli..
tapi farah pilih satu je.. iaitu .... vacuum

tgk tuu shopping cart sampai 13 items ...
kenapa farah nak beli Haier Vacuum Cleaner ni? 

sebab vacuum dekat rumah farah dah lama rosak. nak beli pun takde masa. ya. umur farah msih 16. pelik ke kalau nak beli vacuum? tak kot rasanya hehehe.. boleh lah buat surprise kat mak ayah hahah.. semoga ada rezeki :))) boleh la bersihkan rumah sebelum raya...

Related Articles

2 comments:

Komen anda sangat dihargai :)