HOME ABOUT TUTOBIES TIPS&REVIEW RAKAN BLOG TEMPAHAN

Dapat free sample Eversoft Cleansing Milk!

Salam semua... Nak cerita sikit kisah gembira harini balik balik sekolah cek peti surat ada sampul. Ingatkan surat untuk mak abah. Tapi rasa macam ada something selain surat. Tengok tengok nama sendiri. Masa tu blur kejap sebab tak ingat kenapa dapat surat. Pastu baru teringat yang farah pernah isi form Sample Eversoft Cleansing Milk ni... Actually masa dapat surat tu.. surat tu terkoyak sikit kat belakang.. jadi mungkin ada orang lain tengok atau abg posmen terkoyakkan sebab tak muat dalam peti surat... hehehe..

 Inilah rupa suratnya



Apa yang ada di dalam? ada Nota dari Eversoft, Voucher RM3 dan Sample Eversoft Cleansing Milk!


Ini Notanya


Ini Cleansing Milk dia. Farah dapat Extra Whitening & Radiant Skin Cleansing Milk. Bau pun wangi je. 

Thanks Eversoft !
Nak jugak ? boleh klik SINI. Korang akan dibawa ke satu site yang bagi link form untuk diisi. Apa korang kena buat ialah hanya isi Form tersebut dan hantar!

5 comments:

  1. Replies
    1. Setuju!! Rasa macam diri ni dapat hadiah special >.<

      Delete
  2. Lahai shomelnyee sample.. eversoft ok jugak pemcuci dia..

    ReplyDelete
  3. bagus juga dapat free macam tu..comel je

    ReplyDelete

Komen anda sangat dihargai :)