HOME ABOUT TUTOBIES TIPS&REVIEW RAKAN BLOG TEMPAHAN

Tema blog tukar lagi??

HAPPY FRIDAY!!!!!!! I love lists http://www.shutterbean.com/2017/i-love-lists-54/:
tak ada kena mengena. hanya inspirasi sahaja

Haiiii.... wah tukar lagi tema blog ni... tak penat ke cik farah hhahahahaa... saya mmg suka coding coding ni. so farah okay je. dah muak tgk tema lama..tiba masa utk tukar. Ambik masa 2 jam setengah juga. belajar bnyk benda baru harini. nanti kalau ada masa sy buat entry panduan mengedit blog. hahaha macam buat buku pula.

ini sebelum. Tema; Bluegray & rose. simple dan tenang

Nak edit tema yang ni tak susah sngat. sebab kod yang guna banyak kod warna je. yang dekat sidebar just tgk tutorial org.

ini after. Tema; colourful.(mostly pink) 

yang ini agak lama untuk edit. ambik masa nak edit header la. menu tab la. 

So, apa korang rasa? mana satu lagi ok? drop your comment :)



9 comments:

Komen anda sangat dihargai :)