Pencarian sponsor untuk GA akan datang

Aslm dan hi.
Berikutan daripada tajuk, Farah tengah cari sponsor untuk giveaway akan datang. Dalam kata lain, first Giveaway lah ye.

bagi sesiapa yang nak jadi sponsor, boleh contact farah. Isi je contact form dekat sidebar tu. so dia akan direct ke email farah.

ini ada sedikit maklumat tentang GA akan datang.
Akan bermula pada bulan 4 (April) dan berakhir pada bulan 5 (mei) 2017 ni.
Sponsor yang diperlukan hanyalah 3 orang. sebab taknak syarat banyak sngat. kalau boleh syarat bagi sorang sponsor tak lebih dari 5 syarat ;)

kelebihan jadi sponsor?
-follower blog meningkat
-likers fanpage meningkat
-earnings nuffnang meningkat
-followers ig meningkat
kelebihannya berdasarkan syarat2 yang sponsor beri juga:)

HARAP DAPAT SAMBUTAN, INSYAALLAH.

update; pencarian sponsor tamat :)

2 comments:

Komen anda sangat dihargai :)